coronavirus

coronavirus
Allereerst willen we ons medeleven betuigen met de mensen die getroffen zijn door het Coronavirus. Maar ook de familieleden, kennissen en vrienden die rondom hen staan. Mocht de Heere ook diegenen willen gedenken als er rouw gekomen is, als geliefde getroffenen door de ziekte zijn overleden. Wij denken in deze ook aan het medisch personeel wat onze grote waardering verdient. Wij wensen onze overheid veel wijsheid toe in het nemen van allerlei noodzakelijke beslissingen.

welke maatregelen heeft Burgtours tot nu toe genomen
Wij hebben regelmatig contact met onze reisagenten en onze partners waarmee we onze reizen uitvoeren. Maatregelen en beslissingen worden genomen op basisĀ  van o.a. reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse zaken en de maatregelen van het betreffende land waar de reis naar toe gaat. De veiligheid en gezondheid is voor alle betrokkenen ontzettend belangrijk. Het is voor ons allen onbekend hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen. Vanzelf volgen we de ontwikkelingen op de voet.

vrijblijvend inschrijven 2021
U mag uw inschrijving voorlopig als vrijblijvend beschouwen. Als er voldoende deelnemers zijn voor vertrekgarantie nemen we met iedereen contact op. U kunt dan nog steeds beslissen wel of niet mee te willen met deze reis. Mocht u na dit contact besluiten toch niet mee te willen gaan, dan zijn er geen kosten aan uw annulering verbonden. En als u akkoord bent, zullen wij de reis aan u factureren.

heeft u vragen
Deze situatie is voor iedereen nieuw. Hoe lang het gaat duren, niemand die het op dit moment weet of zich aan een voorspelling durft te wagen. Mochten er nog vragen en/of onduidelijkheden zijn, bel of mail ons gerust.

tenslotte
Spreken we de hartelijke wens uit dat u en de uwen gevrijwaard mogen worden van het virus. Bovenal dat deze sprake geheiligd mag worden aan onze harten.

Yerseke, 15 februari 2021