samenzangreis Moezel

vertrekgarantie
nog te boeken t/m 21 mei

Reisinformatie

deze reis heeft vertrekgarantie
2-daagse samenzangreis Moezel

vrijdag 31 mei t/m zaterdag 1 juni

reisleider:W. (Wim) van der Hoek

Met deze reis gaan mee: Ds. C. van Krimpen en organist Pieter Heykoop

ga naar het inschrijfformulier

vrijdag 31 mei – heenreis – Moezel – Beilstein – Cochem – Koblenz
Vanaf de diverse opstapplaatsen vertrekken we richting de Duitse grens. Onderweg maken we een stop voor koffie/thee en cake. Eind van de morgen hopen we in het Moezel-gebied aan te komen. Elke keer weer een geweldig gezicht, de kronkelende rivier, de leuke wijnstadjes en de prachtige wijnhellingen. We bezoeken enkele Moezelstadjes zoals Beilstein en Cochem. Tevens maken we een korte vaartocht over de Moezel. In Cochem gaan we zingen in de St. Martins Kirche. Vanzelf is er hier ook nog vrije tijd om het historische marktplein te zien, de pittoreske straatjes en steegjes uit verleden tijden, vakwerkhuizen enz. En niet te vergeten de gezellige promenade waar u zittend op een bankje het scheepvaartverkeer ziet voorbij gaan. We gebruiken het diner in Cochem. Vervolgens rijden we langs de Moezel richting Koblenz voor de overnachting. We verblijven in het 4* Mercure hotel. ’s Avonds kunt u nog gaan wandelen langs de gezellige boulevard en de Deutsche Eck (waar de Moezel en Rijn elkaar ontmoeten).

zaterdag 1 juni – de Rijn – Koblenz – Königswinter/Remagen – afscheidsdiner
Rustig wakker worden, heerlijk ontbijten, kopje koffie en nog even genieten van Koblenz. Rond 11.00 uur rijden we richting Königswinter/Remagen. De Rijn op z’n mooist! Imposante berg/wijnhellingen, scheepvaart, burchten en kastelen, elke bocht is weer een verrassing. Op de steile zonnige hellingen rijpen de druiven en worden voornamelijk witte wijnen gemaakt van uitstekende kwaliteit.  In Königswinter maken we een stop. Het plaatsje ligt aan de voet van het Zevengebergte. De liefhebbers kunnen hier met de kabelbaan naar de top van de Drachenfels voor een panoramisch uitzicht over de Rijnvallei. U kunt ook de gezellige winkeltjes bezoeken of over de gezellige Rheinpromenade wandelen en iets eten en/of drinken. We gaan verder richting Nederland voor het afscheidsdiner in het Van der Valk hotel in Cuijk. Daarna wordt iedereen naar de opstapplaatsen gebracht.

deelnameprijs
deze bedraagt € 289,-

bij de prijs inbegrepen

 • Comfort Class touringcar
 • koffie/thee en cake tijdens heenreis
 • excursieprogramma als omschreven
 • zangmoment Cochem
 • korte boottocht Moezel
 • warme maaltijd op vrijdag in Cochem
 • overnachting 4* hotel Mercure in Koblenz
 • ontbijtbuffet
 • afscheidsdiner 3-gangen Van der Valk in Cuijk

 niet bij de prijs inbegrepen

 • eenpersoonskamertoeslag € 85,- (10 beschikbaar)
 • verzekeringen
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per factuur

hotel
We overnachten in het 4* Mercure hotel in Koblenz. Het hotel ligt aan de Rijn, naast het het kasteel Kurfürstliches Schloss.  Het hotel heeft een terras aan de rivier. De afstand naar de Altstadt /Deutsche Eck bedraagt ca. 700 m.
Kamerfaciliteiten: gemiddelde kamergrootte 25 m², gratis WiFi, thee- en koffiefaciliteiten, extra badkamerproducten, minibar, kluisje, telefoon, airconditioning, haardroger, wekdienst/wekker, badjas, radio, bureau.

opstapplaatsen
Goes – Yerseke – Ridderkerk – Hard. Giessendam – Ochten – Barneveld

Afdrukken

Heeft u vragen over deze reis?
Laat uw telefoonnummer en e-mailadres achter, en wij nemen contact met u op.