wintersfeerreis Tarrenz

Deze 8-daagse wintersfeerreis neemt ons mee naar Tarrenz, gelegen in het mooie Tirol. Tarrenz vormt een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke wintervakantie. Het stadje is gelegen in het Inntal, tussen een aantal prachtige wintersfeergebieden in. Gedurende deze reis komen we in de bekende plaatsen als Samnaun, Innsbruck, Serfaus en Lech.

Reisinformatie

8-daagse wintersfeerreis Tarrenz

vrijdag 23 februari t/m vrijdag 1 maart

ga naar het inschrijfformulier

vrijdag 23 februari – heenreis
Vandaag vertrekken we voor de 8-daagse wintersfeerreis naar Tarrenz. Onderweg genieten we van een kopje koffie/thee met gebak of broodje. Voor het diner komen we aan in hotel zum Lamm in Tarrenz.

zaterdag 24 februari – Samnaun
Deze ochtend kunt u lekker uitslapen of de omgeving van het hotel verkennen. In de middag maken we een mooie tocht naar Samnaun, het bekende ‘belastingvrije dorpje’ in de bergwereld tussen Oostenrijk en Zwitserland. Een mooie gelegenheid om voordelig wat inkopen te doen.

zondag 25 februari – rustdag
De reisleider zal deze dag twee bijeenkomsten beleggen. De zondagse bijeenkomsten voor de eigen deelnemers van Burgtours hebben een besloten karakter.

maandag 26 februari – Innsbruck
’s Morgens rijden we naar de mooie stad Innsbruck, de hoofdstad van Tirol. Innsbruck heeft prachtige monumentale gebouwen zoals de Hofburg en het kasteel Fürstenburg met het beroemde balkon en het gouden dak. Op eigen gelegenheid kunt u Innsbruck verkennen.

dinsdag 27 februari – Vipiteno
Vandaag steken we de grens over naar Italië en bezoeken we het charmante stadje Vipiteno. Vipiteno heeft een rijk verleden als handelsstad, wat nog zichtbaar is in de prachtige gebouwen. U kunt op eigen gelegenheid de stad verkennen. Vanuit het gezellige centrum is het mogelijk om met de kabelbaan boven op de Rosskopf  te komen. Of u pakt een lekker terrasje. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar ons hotel.

woensdag 28 februari – Serfaus
‘s Middags brengen we een bezoek aan Serfaus, een autovrij dorp. We maken een korte wandeling door het sfeervolle dorp. Na de wandeling keren we terug met de Dorfbahn Serfaus, een soort van ondergrondse kabelspoorbaan. Door het toenemende verkeer is deze kabelspoorweg in 1983 goedgekeurd door de gemeente en is het dorp nu autovrij.

donderdag 29 februari – Lech en Landeck
Na het ontbijt rijden we via een prachtige route naar de ‘Koninklijke‘ wintersportplaats Lech. In Nederland geniet deze plaats natuurlijk bekendheid omdat de Koninklijke familie hier al jaren op skivakantie gaat. Lech is echter al sinds de jaren ’30 een prominente wintersportplaats. U kunt op eigen gelegenheid Lech gaan verkennen. Aan het einde van de middag keren we, via Landeck, terug naar ons hotel.

vrijdag 1 maart – thuisreis
Na het ontbijt verlaten we ons hotel in Tarrenz en komt er alweer een einde aan deze mooie reis. Na onderweg te hebben genoten van een warme afscheidslunch arriveren we in de loop van de avond in Nederland.

deelnameprijs      
deze bedraagt € 1.169,-

bij de prijs inbegrepen

 • touringcar Comfort Class
 • koffie/thee en gebak of broodje heenreis
 • 7 overnachtingen in 3* hotel
 • welkomstdrankje bij aankomst hotel
 • verzorging op basis van halfpension
 • kopje koffie/thee en cake na de bijeenkomst op zondagmorgen
 • lunch op zondag
 • excursie- en entreegelden zoals omschreven
 • afscheidslunch

niet bij de prijs inbegrepen

 • éénpersoonskamertoeslag € 135,- (10x beschikbaar)
 • verzekeringen
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per factuur
 • bijdrage SGR € 5,- p.p.

hotel
Hotel zum Lamm is een heerlijk hotel met een gezellige gastvrije sfeer en een prima ligging in het Gurgltal. Vanuit het hotel ontdekken we de fascinerende natuur van Tirol. Het hotel is o.a. voorzien van een receptie, lift, bar, restaurant, terras, wifi en wellness. De zeer vriendelijke familie ontvangt ons met een welkomstcocktail en de gevarieerde keuken laat u dagelijks kennismaken met in de ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet en in de avond een 4-gangendiner. De comfortabel ingerichte kamers beschikken o.a. over een volledig ingerichte badkamer, radio, telefoon en een balkon of terras.

opstapplaatsen
Goes – Nieuwerkerk – Oude Tonge – Alblasserdam – Hard. Giessendam – Ochten
Barneveld via aanvoer naar Ochten.
Bij een gering aantal deelnemers per opstapplaats, kan deze opstapplaats door Burgtours uit het schema worden gehaald. U wordt hierover tijdig ingelicht.

Afdrukken

Heeft u vragen over deze reis?
Laat uw telefoonnummer en e-mailadres achter, en wij nemen contact met u op.