Over ons

reformatorische reisorganisatie
Burgtours richt zich specifiek op de Reformatorische gezindte. Dit is op de reizen o.a. te zien in de kleding waarbij de deelnemers gevraagd worden het onderscheid m/v te respecteren, de onderlinge verstandhouding, dagopening, dagsluiting en de zondagse diensten. Voor de zondagen zijn er vanzelf geen excursies. De reisleider zal op zondag twee bijeenkomsten beleggen. Burgtours heeft eigen serviceroutes, dus vanaf het begin zit u met de eigen groep in de touringcar.

reisleider en chauffeur
Deze twee mensen vormen een goede combinatie. Op de touringcars rijden vakbekwame, ervaren chauffeurs. Zij komen soms vaker op bepaalde plaatsen dan een reisleider en weten daarom vaak meer dan de reisleider. Zo kan het gerust gebeuren dat de chauffeur meer van de omgeving vertelt dan de reisleider. De reisleider waakt over het wel en wee van de deelnemers, doet de dagopening, dagsluiting en de zondagse diensten. Deze twee mensen leveren een goed stukje teamwork, waar u als deelnemer optimaal van profiteert.

reizen voor 50+ / alle leeftijden
De 50-plussers hebben duidelijk de overhand in onze reizen, daar is met de samenstelling van de reizen rekening mee gehouden. Regelmatig zien we deelnemers jonger dan 50 jaar die gewoon een goed georganiseerde reis willen boeken en even rustig aan willen doen in hun vaak drukke zakenleven / gezinsleven. De verschillen in leeftijden gaan moeiteloos samen.

prijzen van de reizen
Tenzij anders vermeld, zijn alle excursies en excursiegelden inbegrepen. Verder kiezen wij goede hotels, vliegmaatschappijen en touringcars. Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze ervaring is dat deelnemers liever iets meer betalen voor goede producten en dat de excursies zijn inbegrepen.

vertrekgarantie
Deelnemers die zich hebben opgegeven voor een reis zijn natuurlijk ontzettend benieuwd of de reis doorgaat. Er zijn echter ook mensen die graag met een reis mee willen, maar niet inschrijven omdat ze eerst wachten op vertrekgarantie. Hierdoor worden soms mooie reizen afgezegd, waar achteraf meer dan voldoende belangstelling voor was. U begrijpt: als iedereen op iedereen wacht, mist iedereen ook de reis. Ons advies is: boek de reis die u graag mee wilt, wacht niet. Als wij vertrekgarantie kunnen geven, valt bij iedereen de spanning weg en kunt u alvast gaan genieten van uw vakantie. EN: Burgtours factureert pas bij vertrekgarantie!

administratie-/reserveringskosten
Burgtours rekent geen administratiekosten en geen reserveringskosten.

touringcar Comfort Class
Alle meerdaagse reizen in Europa worden uitgevoerd met Comfort Class touringcars. Voor u betekent dat extra luxe en extra beenruimte. In Nederland en bij aanvoerroutes voor cruises kunnen ook Tourist Class touringcars worden ingezet. Alle touringcars hebben het Keurmerk Certificaat of voldoen aan strenge keuringseisen. Aan veiligheid doen we geen enkele concessie.

opstapplaatsen
De opstapplaatsen staan (indien van toepassing) bij de betreffende reis genoteerd. U krijgt altijd van te voren bericht waar en hoe laat u wordt opgehaald. Burgtours kan een opstapplaats laten vervallen als blijkt dat er weinig deelnemers van die opstapplaats gebruik maken. Hierover wordt u van te voren wel telefonisch / via email benaderd. In dat geval wordt u verzocht een andere opstapplaats te kiezen, of zoeken we naar een passende oplossing.

factureren
Burgtours factureert pas als de reis vertrekgarantie heeft. Niet eerder. Op de nota staat altijd de betalingstermijn. Een voorschot en een restantbetaling. Wanneer de boeking dicht voor het vertrek ligt, dan is de hele som in één keer te voldoen.

hoe kunt u zich inschrijven?
U kunt zich inschrijven voor de reizen via onze website. Het inschrijfformulier is aan de reizen gekoppeld.
Voor overige vragen zijn wij bereikbaar op de volgende dagen:
maandag t/m vrijdag: 09.00 – 12.00 / 14.00 – 17.00

kantoor en website op zondag gesloten